Viens no visvairāk titulētajiem šefpavāriem Latvijā - Raimonds Zommers - jūs ielūdz uz savu restorānu "ENTRESOL".
Izsmalcināts interjers, neaizmirstama gaisotne, latviskas vērtības produktu izvēlē un jauni garšu atklājumi.
Tas viss ar paša šefpavāra rūpību sagatavots un iedvesmots.
Knapas ir priekšēdieni, kas ar nolūku tiek gatavoti knapi (nelieli).
Tādējādi tiek saglabāta garšas kārpiņu aktivitāte
un veicināta koncentrēšanās uz ēdienu. Knapas dod iespēju vienā ēdienu kārtā pašiem dažādot maltīti,
saglabājot uztveres možumu.
Galerija
Kontakti
DARBA LAIKS
Otrdiena-Sestdiena: 17:00-23:00
Svētdiena-Pirmdiena: Slēgts
Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai.