Banketi

BANKETU UN IZBRAUKUMA ĒDINĀŠANA

Viena no restorāna«Entresol» specializācijām ir banketu rīkošana – gan restorānā, gan izbraukuma banketos ārpus tā (kāzas, semināri, sporta spēles, pieņemšanas, dzimšanas dienas utt.). Pavāru komanda ar tā šefpavāru Raimondu Zommeru nodrošinās pilna servisa ēdināšanu – sākot ar ar individuāli izstrādātu ēdienkarti un profesionālu apkalpošanu beidzot ar nepieciešamā aprīkojama nodrošināšanu.

Restorāna«Entresol» komandas mērķis ir sniegt apmeklētajiem un klientiem pašu labāko, pievēršot uzmanību pat vismazākajām niansēm. Pasākuma rīkotāji un individuālie klienti augstu vērtē personīgo pieeju un radošumu, kas atspoguļojas gan ēdiena, gan tā pasniegšanas izvēlē.

Entresol telpās iespējams uzņemt līdz 60 personām, taču izbraukumos iespējams apkalpot pat vairākus simtus viesu. Līdz šim šefpavāra Raimonda Zommera lielākais profesionālais izaicinājums ir bijis vakariņu gatavošana 960 cilvēkiem.

Restorāns«Entresol» nodrošina:

  •  furšetus;
  •  servisu ar daļēju viesmīļu apkalpošanu;
  •  servisu ar pilnu viesmīļu apkalpošanu.